zondag 29 juni 2014

Binnenkort nieuwe training in Het Want in Franeker

In Gezondheidscentrum Het Want in Franeker heb ik eind juni samen met collega Corrie Holtman een kortdurende training aan werkers in de gezondheidszorg gegeven. De meesten van hen werken in Het Want als fysio- en oefentherapeut. Binnenkort volgt een nieuwe training in Het Want.

Thema's die tijdens enkele uren training in juni aan bod kwamen waren het voelen van onszelf en het eerste contact met een ander, het voelen van een ander, elementen uit de bedrijfshaptonomie en praktische communicatie.

Gezondheidscentrum Het Want in Franeker

De belangstelling van de meer dan twintig deelnemers aan onze workshop was zo groot dat we eerder al besloten om een vervolg aan de training te geven. Het is inmiddels duidelijk dat we dit kunnen doen aan de hand van de waardevolle vragen en feedback die tijdens de workshop eind juni werden ingebracht. Klik hier voor informatie over onze trainingen.

Graag willen Corrie en ik ook op deze manier de medewerkers van Het Want hartelijk dankzeggen voor de fantastische ontvangst, de gezellige, ongedwongen sfeer in het team en het etentje en uitje nadien. We hebben genoten!