zaterdag 24 januari 2015

Rineke van Voorn: 'Stories of Men Who Dreamed the World Into Being'

Het boek 'Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen' van samenstelster Rineke van Voorn is nu ook in het Engels verkrijgbaar. In het boek is ook mijn droomverhaal te lezen.

Twaalf mannen geven in 'Stories of Men Who Dreamed the World Into Being' weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn verhalen waar persoonlijke ontwikkeling, mededogen, verwondering, creativiteit en het verlangen naar broederschap centraal staan.


'Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen' kwam in 2013 uit en volgde op 'Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen' uit 2012. Daarin staat ook een verhaal beschreven van collega Corrie Holtman. Het laatste boek van Rineke van Voorn 'Verhalen van kinderen die de wereld in wording dromen' kwam recentelijk uit.

Verschillende boeken van het dromenproject van samenstelster Rineke van Voorn zijn hier te vinden en te bestellen. De gegevens van 'Verhalen van kinderen die de wereld in wording dromen' kun je hier vinden en het boekje is ook via de website te bestellen.